Werkwijze

Hi! 


Ik kan in principe alles voor je tekenen! Kijk, dat is al 1... :)

Wil je een persoonlijke illustratie laten maken van je familie, van jezelf? Of heb je interesse in een geboortekaartje, trouwkaart of andere uitnodiging?  Dat kan allemaal. Hier op mn website zijn voorbeelden te vinden. Benieuwd naar meer?  Op mijn instagrampagina van Studio Krul vind je er nog veel meer. 
 

Wat voor opties zijn er?

Heb je een favoriete foto die je graag om zou willen zien in een portret? Dan kan je deze mailen en heb ik als er geen bijzonderheden zijn verder niets van je nodig.
Heb je een favoriete foto, maar zijn er aanpassingen nodig? (Denk aan, zonder zonnebril, ogen open, dicht) Geen probleem, vermeld het en stuur dan nog foto's toe zodat ik het compleet kan maken.

Wil je een portret laten samenstellen vanuit meerdere foto's? Ook dit is mogelijk. Wat ik dan graag ontvang zijn foto's waarbij ik essentiële kenmerken in gezicht en lengte goed kan zien. Zo wordt het resultaat vaak het beste. Ook ontvang ik dan graag aanwijzingen voor kleding of stijl die ik in het portret kan verwerken. 
Stuur je een foto op en ben je inmiddels afgevallen, of de kleding bevalt niet op de foto? Geen probleem, dit is allemaal aan te passen. Als je het erbij vermeld moet het goed komen. 

Zwart wit of ingekleurd portret

Dit is uiteraard allebei mogelijk. Ik krijg vaak de vraag wat ik zou adviseren. Dit verschilt per foto of portret. Sommige zijn heel puur in zwart wit, sommige hebben nou net dat extra nodig voor details. Maar dit is allemaal persoonlijk, dus ik geef wel advies mocht dat gevraagd worden, maar ik laat het verder aan jou als klant, om de keuze te maken. 

Keuze gemaakt?

Nadat ik je opdracht heb ontvangen en het idee duidelijk is, stuur ik je  wanneer je opdracht dichter bij komt een factuur toe. Zodra de factuur betaald is, ontvang je binnen de afgesproken termijn een eerste opzet. Je krijgt na deze eerste opzet nog een mogelijkheid om aanpassingen door te geven waardoor de illustratie nog persoonlijker kan worden. Je ontvangt je illustratie digitaal en in overleg ook op A4 formaat thuis.

Het is ook mogelijk om je illustratie op een blokje te laten bedrukken. De voorbeelden kun je zien op mijn instagram en binnenkort worden deze ook toegevoegd aan de site.

 

Interesse in Geboortekaartjes/trouwkaarten/verhuiskaarten/uitnodigingen?
Ik kan je altijd kosteloos een offerteformulier opsturen, zodat je je wensen hierin op kan schrijven en we samen kunnen kijken naar de prijs en mogelijkheden. Ik denk graag mee mocht je nog niet zo goed weten hoe of wat. 

Interesse in een offerte? Neem contact op via info@studiokrul.com en ik probeer je zo snel mogelijk te beantwoorden. 

© 2020 - 2022 StudioKrul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel