Familieportret /portret

Een familieportret, of portretten van stelletjes, kinderen, dieren, noem het maar op. Ze zijn al vanaf het begin super populair.

"Moet het een bestaande foto zijn?" Is een vraag die ik dagelijks krijg. Gevolgd door: want die hebben we eigenlijk helemaal niet.
Kan ik meteen al bij je wegnemen, dat is geen probleem? Wat ik wel nodig heb? Recente fotos waar ik de verhoudingen goed op kan zien. 
Twijfel je over fotos? Of ze wel geschikt zijn? Ik kijk graag met je mee. 

Als klanten een foto hebben, van een familie foto, of een foto met een groep vrienden, dan is er altijd wel een kindje of volwassene die daar als enige net niet leuk op kijkt. Of fat het haar net niet goed zit.
Dat is allemaal geen probleem, vaak zijn er meerdere foto's genomen, dan kan ik die zo goed mogelijk overnemen. Heb je die niet? Ook geen probleem. Als je nog een paar foto's toestuurt dat hij/zij wel de lens inkijkt, dan kom ik al een heel stuk. 

Er zijn verschillen tussen portretten samenstellen of bestaande favoriete foto natekenen. Dit zijn beiden opties. Let wel, bij de optie waar ik de houdingen zelf verzin of teken, zal altijd net anders zijn dan de bestaande houding. Daarom zijn fotos waarop ik iemand in zn geheel kan zien vaak wel erg gewenst. 

Dus geen probleem, als je niet de perfecte foto hebt. Ik kijk gewoon naar wat jullie wel hebben. Of het ny een favoriete foto is die ik kan vertalen naar illustratie of dat het een portret is die is samengesteld uit bijvoorbeeld 6 verschillende foto's? Geen probleem, komt helemaal goed. En voilà, daar is je eigen familie portret.

Kleding, schoenen, kleuren, andere herkenbare details? Prima, het is allemaal bespreekbaar.

Als je maar duidelijk aangeeft, dan komen we al een heel eind. Meer interesse over de werkwijze?
Klik op werkwijze, onder het kopje Studio Krul.

Wil je meer info over een portret : info@studiokrul.com
Benieuwd naar voorbeelden? Check de pagina voorbeelden portretten!

Groetjes Willemijn

 

Sorteer op
© 2020 - 2022 StudioKrul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel