Studio Krul

 Hi! Wat leuk dat je mijn website bezoekt.

 De site is nog een beetje eonder constructie, dus mocht je iets niet kunnen vinden, laat het dan gerust weten!

 Even een korte introductie over het gezicht achter Studio Krul. Hi, ik ben Willemijn, 35, geboren en getogen in Amstelveen. Illustrator, eigenaar en ontwerper van Studio Krul. Begin 2018 heb ik de overstap en sprong gemaakt van Pedagoog naar Ondernemer.  En het is nog steeds de beste beslissing ooit geweest.

Begon ik eerst part time, inmiddels is het een full time baan en zo ontzettend divers. Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën en mijn hoofd zit er ook altijd vol mee, in de positieve zin. Ontzettend dankbaar dat er zoveel leuke opdrachten voor portretten, een kaartenlijn en andere projecten naast elkaar lopen. Dat maakt het afwisselend en dat ik constant getriggerd word om mijn creativiteit om te zetten in iets concreets.  Naast eigenaar ben ik ook moeder van 2 dochters en vind het supertof om mijn dochters als voorbeeld te geven dat als je ergens in geloofd, je er 100 procent voor moet gaan.

Voor klanten en bedrijven maak ik in opdracht portretten Momenteel is de wachtlijst 2-6 weken. Komt er spoed bij of heb je een andere vraag, kun je altijd een mail sturen. 

De interactie met mijn klanten (via Instagram en Facebook) is echt een van de leukste kanten aan mijn werk. De ene keer een heel speciaal en emotioneel verzoek, de andere keer weer grappig en herkenbaar. Het voelt nog steeds onwerkelijk dat mensen zeggen dat ze fan zijn van je werk. Dat had ik 2 jaar geleden echt niet kunnen bedenken. 

Mocht je er niet uit komen met wat je zoekt hier op de site, je kan mij altijd bereiken via mail, DM (Instagram)

Liefs,

Willemijn

Studio Krul

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2020 - 2021 StudioKrul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel