Studio Krul

 Hi!

Wat leuk dat je mijn website bezoekt. 

   Via mijn Instagram of Facebook pagina's kan je de meest recente illustraties en       projecten vinden. Ik probeer hard mijn website up to date te krijgen, maar dat blijft soms een uitdaging. Dus als je nieuwsgierig bent naar wat en hoe, check dan vooral mijn Instagram. Dagelijks houd ik mijn volgers op de hoogte met wat ik aan het doen ben en de illustraties die ik maak. Ik vind het altijd leuk om een kijkje te geven in mijn leven en de dingen die ik spot en zie en hoe ik soms tot illustraties gekomen ben. 

Ik zal mezelf even voorstellen, ik ben Willemijn, 36 jaar, geboren en getogen in Amstelveen en moeder van 2 dochters van 4 en 8 jaar oud.  Ik ben illustrator, designer en eigenaar van Studio Krul. 

Begin 2018  besloot ik de switch te maken van Pedagoog naar Studio Krul en van mijn passie, tekenen, mijn beroep te maken. Het begon met geboortekaartjes en portretten en het had een sneeuwbal effect. Van part time, tot inmiddels full time baan die nog elke dag uitdaagt en nooit verveelt. 

Ik sta altijd open voor nieuwe ideeën, opdrachten en illustraties en mijn hoofd zit er ook altijd vol mee, in de positieve zin. Het is ontzettend tof dat er zoveel leuke verzoeken en aanvragen voor portretten, familieportretten, bedrijfsportretten, een kaartenlijn en eigen andere projecten naast elkaar lopen. Dat maakt het afwisselend en maakt ook dat ik constant getriggerd word om mijn creativiteit om te zetten.

Voor klanten en bedrijven maak ik in opdracht portretten. Er is altijd wel een wachtlijst waar  ik rekening mee moet houden. En dan vooral als het gaat om een opdracht met meerdere personen. Komt er spoed bij kijken of heb je een andere vraag, mag je altijd een mail sturen naar info@studiokrul.com

De interactie met mijn klanten (via Instagram en Facebook) is echt een van de leukste kanten van mijn werk. De ene keer komt er een heel speciaal en emotioneel verzoek, de andere keer weer grappig en herkenbaar. Het voelt nog steeds onwerkelijk dat mensen zeggen dat ze fan zijn van je werk. Dat gaat nooit vervelen en geeft mij weer de drive om door te gaan en weer nieuwe dingen te bedenken. 

Mocht je er niet uit komen met wat je zoekt hier op mijn website/webshop. Of je hebt misschien een andere vraag,  je kunt mij altijd bereiken via mail (info@studiokrul.com) of stuur een DM (Instagram)

Liefs,

Willemijn

Studio Krul

(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2020 - 2022 StudioKrul | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel